“Ca baietii…”

Daca as putea sa fiu invizibila m-as duce la o seara de baieti sa vad si eu ce se intampla acolo asa interesant si secret de s-a ridicat aceasta notiune la nivel de cult. Domnii (cei cu care deja s-a procopsit cate o “amarata” 🙂 ) sustin ca nimic din ceea ce se petrece in astfel de seri nu are legatura cu alte domnisoare si nici cu secrete de stat. Burlacii recunosc ca se duc la agatat si pana la urma treaba lor, sunt liberi de contract deci succes! Intorcandu-ne la cei pe care acasa ii asteapta mai mult decat un pat mare si gol, versiunea general valabila spune ca seara de baieti este destinata relaxarii si discutilor ce nu pot fi dezvoltate in preajma urechilor feminine…hai zau!!! :)) Pai, ce discutii? A…va referiti la cele despre masini, sporturi, politica si alte domenii ce nu prezinta un interes vital pentru noi? Pai si cam cum dezbateti voi astfel de lucruri intr-un club in care abia te poti intelege cu chelnerul cand ceri un rom?!

Inteleg cand e un meci si baietii se strang la o bere intr-un bar, inteleg cand e de discutat un business si baietii se strang la o masa intr-un restaurant, inteleg cand e chef de poker si se strang baietii la cineva acasa…dar ce se petrece la seara de baieti in club ramane o nebuloasa!

Nu sunt geloasa, sunt doar curioasa. Pentru ca, avand in vedere diferentele fundamentale de atitudine dintre barbati si femei, as fi tentata sa cred ca lucrurile care se intampla in timpul serilor de baieti sunt mai suspicioase un pic decat banalele cafelute intre domnisoare, ori petrecerile in pijama!

Domnilor, confesati-va, ce faceti in seara minune? Fetelor, voi ce credeti ca se petrece acolo?

19. February 2012 by Madalina
Categories: Uncategorized | 3 comments

Comments (3)

  1. Cred ca barbatii aleg, la fel ca si femeile, sa iasa in oras sau in cluburi doar cu prietenii tocmai pentru a discuta picanteriile vietii, acele lucruri pe care si le spun cand se afla intr-un mediu format exclusiv din barbati, exprimandu-si liberi parerile despre viata personala, profesionala precum si despre viitorul pe care si-l doresc in viata.

    Evident ca intr-un club se bea, se danseaza sau se priveste un dans cu miscari de feline si fete semi sau complet dezbracate si in nici un caz nu se sta de vorba.

    Si totusi… uneori chiar imi doresc atat de mult sa aflu si eu macar unul din multele secrete pe care si le spun… sa ma pitesc in buzunarul de la camasa drept un trandafir rosu macar pentru o seara… !!!!:)):):))

  2. Cam asa ceva de-a cord cu tine:))b-)

Leave a Reply

Required fields are marked *