Divaaaaaaas’ Rallyyyyyyyyyyyy

Daca esti barbat si ai fost in weekend pe DN1, ori te-ai fericit extrem, ori ai cedat nervos intre cele 50 de masini Citroen ce contineau 100 de fete aflate pe traseul celui ce s-a numit in traducere libera Raliul Divelor. Daca esti femeie si ai avut sambata ca destinatie Brasovul, tu plecata din Bucuresti fiind, poate ti-ai fi dorit sa te afli printre noi, pentru ca DA! Ne-am distrat la maxim!

Cei de la Citroen Romania in parteneriat cu revista Joy au organizat pentru al doilea an consecutiv Divas’ Rally. Acum am participat si eu intr-un DS5 superb. Nu a fost un raliu de viteza, ci unul de regularitate. Au existat 3 probe speciale, una de indemanare in manevrarea automobilului (parcari, jaloane, giratoriu) ce trebuia incheiat fara atingerea vreunui jalon si doua de “car-control”. Aceste ultime doua probe speciale cereau parcurgerea unui traseu foarte scurt (aprox) 100 m in fix 60 de secunde fara a opri deloc rotile. O secunda mai devreme = 10 secunde penalizare, o secunda mai tarziu = 5 secunde penalizare. Au ! Am intrat deja in reguli si calcule! Pe langa probele speciale au existat 6 circuite cu, evident, 6 puncte de control, pe traseul Bucuresti Mall Vitan- Sinaia- Poiana Brasov – Brasov unde am si innoptat, unde am si petrecut.

Ii felicit pe aceasta cale pe cei de la Citroen Romania pentru initiativa deosebita si de ce nu…pentru curaj! A fost adrenalina, au fost emotii, a fost suspans, a fost soare, multa voie buna si multeeeeee fete! Cred ca domnii de la Citroen si de la Napoca Rally Academie au nevoie de cateva zile “ca baietii” dupa acest weekend atat de…”feminin”!

Eu nu am prins podiumul, la mustata l-am ratat, insa ma revansez eu la anu’! In schimb imi felicit nasica – Andreea Ibacka pilot si nasica nasicii – Irina Fodor copilot. Echipa lor obtinut locul trei!

Ai Citroen? Nu? Imprumuta unul, ia-ti de mana o prietena pe post de copilot si participa anul viitor la aceasta competitie! Premiile sunt semnificative, dar daca nu ajungi la ele tot te alegi cu o amintire frumoasa si o experienta de neuitat!

Te las cu pozele… Si te si pup! A… si poti sa-ti mai faci o idee de aici!

06. November 2012 by Madalina
Categories: Uncategorized | 4 comments

Comments (4)

  1. Super tare. M-am distrat numai din spusele tale. Trebuie să fi fost o experiență inedită , frumoasă , de neuitat… Îți felicit și eu nășica și îți doresc mult succes în tot ceea ce urmează să faci. Te pup!

  2. Foarte frumos!!!

  3. Buna,Mada!..Vazand si auzind nota obtinuta la bac ,te intreb:cum ai reusit?Ai invatat zi si noapte?Da-mi niste sfaturi care sa ma ajute si pe mine!

    • AM invatat bine…Nu zi si noapte, dar am considerat studiatul pentru bac o prioritate in acel an, si acesta a fost rezultatul 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *