Femeia

Pentru ea s-au scris poezii si cântece. Ea a schimbat istoria, a influentat destine, a decis soarta unor tari, a unor conducatori si a fost muza marilor artisti. Tot ea a declansat razboaie, a inclinat balanta politica de partea pe care a dorit-o, a fascinat prin frumusetea, blandetea si diplomatia de care numai o femeie este capabila. Ea este fiinta in pantecele careia creste o viata, ea este cea care isi ascunde lacrimile in spatele unui zambet dulce si tot ea este cea care tine spatele oricarui barbat puternic. Doar ea stie sa fie si puternica si balda, si mama si iubita, si femeie si copil, si sotie si amanta…

La multi ani femei! La multi ani mame, la multi ani iubite, la multi ani sotii, la multi ani copile! Iubiti si lasati-va iubite!

La multi ani celei mai dragi fiinte din viata mea…la multi ani femeii care a stiut sa ma iubeasca si sa ma povatuiasca neconditionat, care a stiut sa ma inteleaga, sa ma alinte, sa ma mangaie, sa-mi zambeasca si sa-mi stearga lacrimile atunci cand am avut cea mai mare nevoie…LA MULTI ANI MAMA!!!

08. March 2012 by Madalina
Categories: Uncategorized | 3 comments

Comments (3)

  1. La mulți ani și ție și mamei tale! Să aveți o primăvară cât mai frumoasă!

  2. La multiii ani si tie Madalina…ma gandesc cum ar arta fetita\baiatul tau sa vina de 8 Martie si sati aduca un ghiocel!

Leave a Reply

Required fields are marked *