Invited…

Invitatiile au respectat cromatica intregii nunti…mov 🙂 Este dealtfel si culoarea mea preferata. Poza pentru invitatie am ales-o impreuna, iar textul tot impreuna l-am facut, intrucat nu am simtit ca ne reprezinta clasicele “Parintii X si Y impreuna cu nasii W si Z va invita sa luati parte la cununarea sufletelor pereche etc etc…” 🙂 Este o invitatie personala, care ne reprezinta, iar modelul cu slide mie una mi s-a parut ingenios… Opinati !!! 🙂

PS: Pentru cei mai tineri care nu au ganduri “matrimoniale”, poza reprezinta noul model al certificatului de casatorie. Il avem si noi acum 🙂19. July 2012 by Madalina
Categories: Uncategorized | 12 comments

Comments (12)

 1. sunt foarte frumoase. Nici pe mine nu ma reprezinta clasicele texte, care se gasesc pe majoritatea invitatiilor, asa ca la nunta mea o sa aleg un text facut de mine, sau cu iubitul meu, desi el nu prea le are cu compusul ;)). Sa fie intrun ceas bun, si petrecere frumoasa samabata!

  • Multumim mult! Ma bucur ca impartasim aceleasi gusturi 🙂 Al meu se pricepe la cuvinte, de..e avocat 🙂

 2. Se pare ca imparatsim acelesai gusturi….Si eu sunt plictisita de aceleasi texte de pe invitatii….Bineinteles ca la mine o sa fie diferit.A fsot buna ideea de a acoperi cu alb,sa nu se vada la ce biserica…Sa fiti linistiti,fara presa…etc.Felicitrai!Sa fiti fericiti,sa aveti parte de bucurii,distractie…DE tot ceea ce va doriti!Pupici!
  P.S.Unde vreti sa mergeti in luna de miere,daca nu sunt prea indiscreta?O sa mergeti imediat dupa casatorie sau mai tarziu?

 3. Impartasim,aceleasi,fost,felicitari!Imi cer scuze pentru greseli!:)

 4. wow! Deci nu-mi vine sa cred…..amandoua ne maritam in aceeasi zi si avem si acelasi tip de invitatii si aceeasi culoare a nuntii (ma refer la mov :3). Anyway…esti o scumpa, casa de piatra, fie ca tot ceea ce va doriti sa devina realitate si cel mai important, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!!!!!

  Kisses

 5. Foarte frumoase invitatiile si originale. Va doresc toata fericirea din lume si sa va fie viata plina doar de bucurii.

 6. invitatiile cu text sunt super… va doresc casa de piatra pina la adinci batrinete …

 7. Foarte frumos textul, m-am amuzat copios :)) Te pup!

 8. Casa de Piatra,dragilor!

Leave a Reply

Required fields are marked *