Rasfat de primavara

Postam pe facebook zilele trecute urmatoarea afirmatie: “Stiu cum este in Rai..sunt aici.” Eram la Centrul de Slabit si Infrumusetare Silhouette unde am fost invaluita de ambianta magica, am fost tratata cu blandetea si daruirea profesionistilor, am fost rasfatata cu arome, muzica si culoare, am calatorit intr-o lume din care am revenit mai odihnita, mai linistita si plina de seninatate.
Pentru corp am ales tratamentul Beleza do Brasil – Babor care m-a invaluit inca de la inceput cu un amestec de simturi ce amintesc de padurile tropicale. Acest tratament reproduce un mix de dusuri energizante: spray-uri tropicale revigorante alterneaza cu elemente de incalzire si masaj de curatare cu bureti si spuma calda de alge. Schimbarea placuta si constanta intre cald si rece are ca efect activarea metabolismului, cresterea circulatiei, activarea puterilor naturale ale corpului si deloc de neglijat stimularea sentimentului de “I’m in Heaven”. Dupa ce pielea mi-a fost curatata, in atmosfera perfecta cu lumanari, miros exotic si susur de apa, aseaza fiind pe o saltea cu apa incalzita m-am relaxat complet in cadrul unui masaj cu uleiuri esentiale.
Si pentru ca la sfarsit pielea corpului meu era hidratata, matasoasa si luminoasa trebuia sa am grija si de fata fapt pentru care am apelat la tratamentul Skinovage Oxigen, tot de la Babor. In cadrul acestui tratament facial tenul mi-a fost curatat si a beneficiat de masajul Effective Touch, care este un masaj ani-aging combinat cu oxigenarea pielii in profunzimea tesutului, puncte de presiune si drenaj limfatic.
Va recomand din suflet aceste doua tratamente care au avut un efect instant asupra pielii si psihicului meu. Am plecat de la Silhouette cu un ten revitalizat si catifelat ca cel al unui bebelus, cu pielea corpului luminoasa si hidratata, cu muschii relaxati si cu o stare de spirit de milioane.
Voi cum va rasfatati?

10. April 2012 by Madalina
Categories: Uncategorized | 7 comments

Comments (7)

  1. Ce dragut:x<3

  2. Pentru corp, eu folosesc, zilnic, diverse lotiuni sau creme de corp cu arome usoare, fine si care lasa o piele extrem de catifelata iar pentru fata aleg creme pentru hidratare in functie de sezon; Te invidiez pentru rasfatul de care ai avut parte. Te pup!

    • E bine ca te cremuiesti in fiecare zi, eu din pacate mai sar aceasta etapa 🙁 te pup

  3. Ce iti place sa faci cel mai mult in timpul liber? 🙂

    P.S.Paste fericit!!!

    • Imi place dupa cum am scris sa ma rasfat cu masaj, sau sa merg cu rolele si fetele in parc…Paste fericit si tie!

  4. Minunata sarbatoare a Invierii Domnului Iisus,sa va aduca multa pace si multe binecuvantari in suflet.Hristos a Inviat!

Leave a Reply

Required fields are marked *