Tagliatele cu sunca

In urma postarii pe facebook a unei poze cu “gateala” mea dintr-o seara, mi s-a cerut reteta. Asadar:

Ingrediente:

-tagliatele cu ou ( se gasesc in supermarketuri la punga de 250g, uitati-va in zona cu mezeluri, frigidere, nu la paste fainoase)

– 1/2 ceapa mica

– muschi afumat sau sunca

-ciuperci

-unt

-lapte

-parmezan

Mod de preparare:

Tagliatele se fierb 3-5min in apa cu sare si putin ulei.

Separat se caleste in unt ceapa tocata marunt, pana devine usor “transparenta”, apoi se adauga ciupercile si sunca taiate fasii si se lasa la prajit pret de aprox. 7 min. Daca devine uscat se mai adauga unt. Se pun apoi 5-6 linguri de lapte (la ochi se vede cat intra, grija sa nu facem ciorba de lapte, dar nici sa ramana uscat) si o lingura de parmezan ras amestecand incontinuu.

Se amesteca tagliatele cu sosul obtinut in tigaie si se serveste cu parmezan ras pe deasupra !

Sper sa va iasa bun, eu m-am lins pe degete! Astept feedback! Pofta buna!

PS: Nu e prea aspectuos, dar e gustos 😉

07. March 2012 by Madalina
Categories: Uncategorized | 3 comments

Comments (3)

  1. cunosc si eu reteta,e chiar delicioasa!ba chiar arata foarte bine,FELICITARI!!!
    PS:La Multi Ani cu ocazia zilei de 8 Martie!iti doresc o zi frumoasa plina de flori,bucurii si surprize placute care sa te urmareasca tot anul.

  2. buna.eu tariesc in italia,firenze,de cativa ani buni ,am muncit intr-un restaaurant aici in bucatarie,si nu EXISTA SA PUI ULEI IN APA DE PASTE…nu stiu de ce toti romanii asa fac,crezand ca nu se mai lipesc.nu are nici o legatura…o zi buna

  3. se poate manca foarte bine si foarte simplu 🙂 bravos!

Leave a Reply

Required fields are marked *